Menu Sluiten

Geregistreerde Kassasystemen

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Sercu verzorgt kwalitatieve en kostenbewuste
totaaloplossingen voor uw kantoor.

Sercu is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met kantoor & IT te maken heeft. Ons gespecialiseerd team helpt u graag verder bij aanschaf van een laptop, computer, printer, telefoniesysteem of boekhoudsoftware. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk uw huidige situatie te kennen. Onze IT-specialisten geven u graag advies.

Waarom kiezen voor Sercu

Wij zorgen voor kwalitatieve en kostenbewuste totaaloplossingen voor uw kantoor. Onze uitgebreide service- en supportdiensten zorgen ervoor dat uw bedrijfsautomatisering optimaal werkt. Wij denken mee hoe we uw bedrijf naar een nóg hoger niveau kunnen tillen.

Onze producten

Kantoor

Bezoek zeker ook onze Webshop

Meer info

tags: Totaaloplossingen Kantoor – Stempels – Dicteersystemen – Kantoortoebehoren – Bureauartikelen – 

Wenst u meer info over geregistreerde kassasystemen kijk dan vlug op https://www.sercu.be | Geregistreerde Kassasystemen

Toegangscontrolesystemen | Hardware | Kantooroplossing | Software | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geregistreerde kassasystemen

toggle navigation en fr nl de producten onze klanten waarom connect blackbox beurzen jobs contact blackbox voor belgische klanten update november connect heeft als marktleider in atotz software voor horeca food shops en handelaars de nodige investeringen gedaan om niet alleen te voldoen aan de blackbox wetgeving in belgi frankrijk en duitsland geregistreerde kassasystemen prijs Daarnaast garandeert connect dat u met alle relevant sales en beheer app kunt koppelen zonder in de problemen te komen met de blackbox succes met de nieuwe trends technologien en wensen van de consumenten connect ondersteunt u volledig update november blackbox controles de komende weken zullen grootschalige controles worden uitgevoerd meer dan er al zijn geweest in de afgelopen maanden. Let vooral op in het het weekend na de horeca expo november wanneer uw zaak zou moeten voldoen en nog niet beschikt over de witte kassa en de blackbox wordt direct door de inspec.

menu home producten diensten software wie contact franccedilais gives it a smart touch smarttouch software functionaliteiten door een technisch storing is ons telefoonnummer tijdelijk onbereikbaar. Gelieve te bellen naar .. Voor al uw vragen. Algemeen type taal en land gebruikers of bedieners artikelopties afrekenvormen en klanten rapporten verkoopondersteuning correcties snel werken bonnen tafelfuncties afhaalbestellingen randapparatuur backup gks certificaat hier zal u een uitgebreid overzicht vinden van de verschillende mogelijkheden die de standaard smarttouch kassa software u kan bieden. Deze software wordt aangeboden op de volgende modellen bacchus jupiter en neptunus. Voor het model smarttouch kbox wordt er met andere software gewerkt die beperkter is in zijn mogelijkheden en zowel in gekeurde versie witte kassa of gks en niet gekeurde beschikbaar voor niethoreca De handelswijze m.b.t. geregistreerde kassasystemen Meer info over .

Kennisbank over Geregistreerde kassasystemen

ons kantoor accountancy team nieuws clearfacts yuki contact nieuws home nieuws nieuwsflash januari nieuwsflash januari .. btw een gewaarschuwd man is een vrijstelling waard dagontvangsten dagontvangstenboek dgvh tips btw een gewaarschuwd man is een vrijstelling waard maakt u verkoopfacturen aan buitenlandse klanten gelegen in de eu de zogenaamde intracommunautaire leveringen met vrijstelling van btw btw verlegd opgelet strengere voorwaarden voor het verkrijgen van de vrijstelling met andere woorden het btwnummer van uw clint dient voorafgaand gekend en geldig te zijn. het btwnummer van uw clint dient onverwijld vermeld te worden op uw verkoopfactuur de vrijstelling is voortaan ook gekoppeld aan de tijdige en correcte indiening van de intracommunautaire listing zo niet vervalt de vrijst.