Menu Sluiten

Inktkussens

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Sercu verzorgt kwalitatieve en kostenbewuste
totaaloplossingen voor uw kantoor.

Sercu is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met kantoor & IT te maken heeft. Ons gespecialiseerd team helpt u graag verder bij aanschaf van een laptop, computer, printer, telefoniesysteem of boekhoudsoftware. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk uw huidige situatie te kennen. Onze IT-specialisten geven u graag advies.

Waarom kiezen voor Sercu

Wij zorgen voor kwalitatieve en kostenbewuste totaaloplossingen voor uw kantoor. Onze uitgebreide service- en supportdiensten zorgen ervoor dat uw bedrijfsautomatisering optimaal werkt. Wij denken mee hoe we uw bedrijf naar een nóg hoger niveau kunnen tillen.

Onze producten

Kantoor

Bezoek zeker ook onze Webshop

Meer info

tags: Totaaloplossingen Kantoor – Stempels – Dicteersystemen – Kantoortoebehoren – Bureauartikelen – 

Wenst u meer info over Inktkussens kijk dan vlug op https://www.sercu.be | Inktkussens

Telecom | Kassa | Printing | Kantooroplossing | Netwerk Oplossingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inktkussens

van laer schoenmakerij orthopedie sleutels graveerwerk stempels stempels zelfinkters om jouw naam of logo overal neer te zetten. Met een stempel kan u eenvoudig een afdruk maken waar u maar wil Inktkussens firma Ideaal voor toepassingen als facturen brieven bestelbonnen proefwerken boeken dossiers doktersbriefjeshellip en ga maar door. Thuis in uw zaak of op kantoor een stempel komt steeds van pas. Alle stempels maken we in ons eigen atelier. De toestellen en inktkussens komen van trodat de stempelrubber maken we zelf volledig naar uw wens. We ontwerpen dan samen met u hoe de stempel er zal uitzien. Wil u een logo gebruiken of maakte u zelf al een ontwerp breng het bestand in hoge resolutie mee of maak een grote afdruk het formaat kunnen we steeds corrigeren. We kunnen de inktkussens vervangen van alle automatische stempels die we verkopen. Raakt de inkt op na een aantal jaren intensief gebruik kom dan eens langs met uw toestel. Ook voor gewone drukstempels hebben we een reeks inktkussens in voorraad. Reiner reiner is.

rechthoekig printy rondovaal printy rechthoekig metal line rond metal line pocket rechthoekig rechthoekig impressor handstempel hout of cristal voorbeelden van stempels tarief stempels stempel home gt stempel gt tarief stempels u vindt hier het tarief voor volgende produkten . Tarief voor het maken van stempels met houten handvat . Tarief voor het aanmaken van trodat printy . Tarief van het apparaat trodat printy zonder tekst . Tarief van datumstempels trodat en vienna met en zonder tekst . Tarief van nummerstempels trodat . Tarief van de inktkussens trodat printy . Tarief van speciale inkten voor stempels . Tarief van datumstempels reiner . Tarief van nummerstempels reiner . Tarief van nummerstempels enm . Tarief van inktkussens voor datum en nummerstempels reiner . Tarief van inktkussens voor numerstempels enm . Tarief van elektrische apparaten reiner . Tarief van linten en vullingen vo.

Interesse in Inktkussens

trendy stempelpen in kunststof met een aantrekkelijk prijs. Schuif het gedeelte met de clip naar beneden en het stempelplaatje schuift automatisch open. Met de universele parkervulling. Schrijft blauw stempeld zwart. s werelds kleinste datumstempel een stevig en modern alternatief in vergelijking met de traditionele manuele datumstempels. Alle stempels kunnen vervangen worden met nieuwe stempelkussens De verkoopprijs van Inktkussens Zeer kleurintensief door het gebruik van pigmenten en glycerine. Het herbeinkten van inktkussens en kantoorstempeldozen. Verkrijgbare kleuren zwart rood blauw groen violet. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan stempels. U heeft de mogelijkheid om uw stempel te laten personaliseren zodat bij de afdruk jouw logo van uw bedrijf of vereninging erop staat. Hou wel rekening met een kleine leveringstermijn. .